2012. február 14., kedd

Három "s"

Most már facebook-on is lehet követ i a fejleményeket, méghozzá itt, így aki nem iratkozott fel e-mail-re, az most megteheti máshol!  

Van egy adósságom, amiről írnom kell pár sort. A szemfüles olvasónak ugyanis feltűnhetett, hogy a blog címében három "s" betű van. Nyugodtan meg lehet nézi, nem tévedés, mindenhol így szerepel. :) Ennek több oka is van, egy hivatalos és egy praktikus. 
A praktikus ok, hogy a "barossblog" már foglalt volt, és ami még nekem eszembe jutott, mint könnyen megjegyezhető lehetséges cím, azt már mind kitalálta más. Ekkor jött az ötlet, hogy eggyel több "s"-el már biztos nem próbálkozott senki, és ezzel egy időben megszületett hozzá a hivatalos magyarázat. 
Mivel a blog célja alapvetően a gyűjtés, úgy gondoltam, hogy ez a plusz betű valójában a felszólító módot jelzi. Egy kicsit annak mintájára, amikor valaki "bakkancs"-nak írja a bakancsot, és azzal mentegetőzik, hogy felszólításnak gondolta. 
Ezt az "s" betűt nyugodtan lehet tényleg felszólításnak venni! Úgyhogy ha meglátod azt a harmadik betűt, remélem, hogy eszedbe jut összeszedni gondolataidat vagy megkeresni a kidobástól még megmenekült, régi kacatjaidat, papírjaidat, amik a régi Baross Gábor telepet idézik, és írsz egy e-mailt a barosstori@gmail.com - ra. 

Nincsenek megjegyzések: