2014. április 10., csütörtök

Végre! Készül a Baross-könyv

Címlapterv: Czimbal István
Végre célegyenesbe ért a kötet, "már csak" a kiadást fedező összeget kell előteremteni, amiben a segítségeteket kérjük! A jobb oldalsávban megtaláljátok a Polgári Kör számlaszámát, és az elérhetőségemet. 

Kedves Baross Gábor-telepi és kerületi lakosok! 
Kedves érdeklődők! 

A Baross Gábor-telepi Polgári Kör fennállásának 105. évfordulójának tiszteletére egy könyvet készít a telep történetének első fél évszázadáról. A kötet címe Baross Gábor-telep története a kezdetektől a Budapesthez csatolásig, szerzői Bayer Árpád és Pelikán Imre.
A kiadvány gazdag forrásanyaggal rendelkezik, a telepen élt fontosabb személyiségek és családok életrajzát, valamint a kereskedők és iparosok listáját is tartalmazza. A kiadvány kereskedelmi forgalomban nem lesz kapható, hozzájutni a Polgári Kör támogatásával lehet. 
Amennyiben a megjelenő kiadvány felkeltette érdeklődését és támogatni szeretné a Polgári Kör további működését, a Baross Gábor-telepi Polgári Kör székházában (XVI. utca 22) működő könyvtárban, nyitvatartási időben (Hétfő: 13-18; Péntek: 11-16) személyesen vagy telefonon (Pintér Zsuzsa könyvtáros: 06-20-391-6167), illetve a barosstori@gmail.com címre jelezheti igényét. A könyv megjelenésének pontos időpontjáról az igénylőknek értesítést küldünk. 
Reméljük, hogy tájékoztatónk felkeltette érdeklődését, és támogatását előre is köszönjük! 

 Baross Gábor-telep, 2014. április 4.

 Pelikán Imre, a Polgári Kör elnöke
 Bayer Árpád, szerző

Nincsenek megjegyzések: