2014. november 10., hétfő

Baross Gábor-telep története a kezdetektől a Budapesthez csatolásig

A címben jelzett kötet mintegy ötszáz példánya a héten megérkezett a Baross Gábor iskolába! Ebben a bejegyzésben le fogom írni, hogy mikor és hogyan lehet hozzájutni. Ezzel kapcsolatban az első és legfontosabb, amit le szeretnék szögezni, az az, hogy a könyvet kereskedelmi fogalomban nem lehet kapni, a Polgári Kör támogatói kapják ajándékba. A terjesztést Sztavropulosz Sztoiriszné, a Polgári Kör Gazdasági Vezetője intézi, őt kell keresni
Vannak, akik már támogatták a Polgári Kört valamilyen átutalt összeggel. Nekik a héten lesz elküldve a kötet, ha valami fennakadás vagy tévedés történik, a lenti elérhetőségen lehet érdeklődni. 
Aki még nem támogatta a Polgári Kört, de esetleg szeretné a könyv reményében, annak három lehetőség áll a rendelkezésére. 
Az első lehetőség a legtürelmetlenebbeknek szól: a lenti elérhetőségeken Sztavropulosz Sztoiriszné, a Polgári Kör Gazdasági Vezetőjét kell keresni, aki valószínűleg a barossi iskolában fogja tudni átadni a könyvet. 
A második lehetőség november 20-án lesz, amikoris a Cziffra-házban Történetek Tétényben címmel lesz egy rendezvény, ahol előadást tartok, és a helytörténeti gyűjteményt is megnézzük, majd remélhetőleg teázással, kötetlen beszélgetéssel zárul az esemény.
A harmadik - és legfontosabb - lehetőség a könyvbemutatón való részvétel 2014. december 14-én, vasárnap délelőtt 10 órakor a Szent Bernát Házban. Itt remélhetőleg már Imre bácsi is részt tud venni, és kiengedik a kórházból. Garbóczi László helytörténész mutatja majd be a könyvet, és, úgy tudom, hogy Szabolcs Attila országgyűlési képviselő úr is fog néhány szót szólni a megjelentekhez, valamint Karsay Ferenc polgármester úr is részt vesz az eseményen. Mindenkit szeretettel várunk! 

A könyv terjesztésével kapcsolatos kérdések: 
Sztavropulosz Sztoiriszné
+3670-432-6556

Nincsenek megjegyzések: